Tags

, , , , , , , ,

 

Crux Publishing ,o editura tanara care isi propune sa promoveze scriitori autohtoni de  science fiction, fantasy, horror, suspans si ficțiune transgresivă va organiza in cadrul Targului de carte SF & Fantasy Final Frontier, editia a V-a din 2-3 aprilie 2016 evenimentul „De la Conan Barbarul la distopie și stele” , eveniment ce va cuprinde lansarea a trei volume esențiale pentru literatura de gen:

Ana-Maria Negrilă – Regatul sufletelor pierdute

Dupa Împăratul gheţurilorOraşul ascunsLumile se prăbușesc si Cântecul zorilor, Ana-Maria Negrila revine cu un roman ce promite complexitate, o poveste in care știința, religia, spionajul și conspirațiile se împletesc, se confruntă și dau naștere unei aventuri ce va ține toți cititorii cu sufletul la gură. Regatul sufletelor pierdute este doar prima carte din seria Stelarium, ce este inedit este ca romanul vine insotit de un trailer și de un cod QR care, odată scanat, le oferă cititorilor acces la un conținut multimedia bonus.

Ciprian Mitoceanu – Insula Diavolului

A doua carte din seria Predestinare genetică dupa In sangele tatalui, Insula Diavolului ne insula-diavolului-crux-publishinginvita in stilul alert al autorului, să luăm parte la un joc diabolic, a cărui singură miză este supraviețuirea.

 

Robert E. Howard – Conan Barbarul: O vrăjitoare se va naște

Primul titlu din proiectul Integrala Robert E. Howard, il readuce in prim plan pe indragitul personaj Conan Barbarul iar noua cititorilor o nuvela dark fanatasy clasica.

 

Asadar daca v-am facut curiosi,  Targului de carte SF & Fantasy Final Frontier, editia a V-a va avea loc in perioada 2-3 aprilie in Connect Hub (Bld Dacia, nr 99) intre orele 11:00 -19:00. Evenimentul De la Conan Barbarul la distopie și stele organizat de Crux Publishing va avea loc sambata 2 aprilie incepand cu orele 15:00.

Lista completa expozanti Final Frontier 2016

Program evenimente Final Frontier

De la Conan Barbarul la distopie și stele